Градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ ги повика граѓаните, вработените да работат заедно и отворено, за да биде Центар наш дом со кој сите ќе се гордееме.

Средба на премиерот Заев со директорката во британското МНР за Западен Балкан, Мекилвем во Будва: Поддршка од Велика Британија за реформската агенда на Владата и интеграциите на Македонија

Талентираните ученици од основните училишта во општина Центар добија месечни стипендии. 14 од нив ќе добиваат по 2.000 денари, а еден ученик 2.500 денари месечно.

Повеќе артикли...

Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.