Градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ, е во официјална посета на општина Бијоглу, Истанбул во рамките на состанокот на градоначалниците на збратимените градови.

Рекетари, криминалци, насилници се носители во тимот на осомничениот насилник Дарко Костовски, кандидатот на Никола Груевски за Бутел.

Директна поддршка за домашните претпријатија, вложување во младите, отворање центри за отпочнување и развој на бизниси, најави кандидатот за градоначалник на општина Гази Баба од СДСМ Борче Георгиевски.

Повеќе артикли...

Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.