Градоначалникот на Бутел, Петре Латиновски во Изборната програмата (2013-2017) „Нови дела за нов напредок, нови дела за подобра Општина Бутел“ (Образование и наука стр. 19), вети изградба на ново основно училиште во Визбегово.

Двајцата разузнавачи Горан Грујевски и Никола Бошковски во Грција најмиле адвокат специјализиран за права на обвинети лица во постапка за екстрадиција, дознава САКАМДАКАЖАМ.МК од извори во Министерството за правда.

Започна повикувањето на сведоци за полициската интервенција пред Универзитетот Св Кирил и Методиј при ланските студентски избори.

Повеќе артикли...

Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.