Kандидатот за градоначалник на општина Гази Баба од СДСМ, Борис Георгиевски во вчерашната дебата на МТВ со противкандидатот од ВМРО-ДПМНЕ, Тони Трајковски зборуваше и за обвинението од СЈО до него пришто од џеб го извади и својот пасош.

Судски пресуди, решенија, обвиненија за насилничко однесување, заканување, крвничко претепување граѓани се дел од “богатото“ досие на кандидатот за градоначалник за спас на Груевски за Бутел, Дарко Костовски.

Министерството за внатрешни работи демантира дека кандидатот за градоначалник од ВМРО-ДПМНЕ за Кавадарци, Митко Јанчев, бил приведен, како што вчера на митинг во Могила изјави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски.

Повеќе артикли...

Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.