Ексклузивно објавуваме фотографии на кои се гледа како кандидатот на Никола Груевски за Бутел Дарко Костовски попладнево врши агитација, поткуп и разни притисоци врз гласачите пред гласачките места во општина Бутел.

Повеќе артикли...

Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.