„Сајтот е во изградба. Ве молиме посетете не’ подоцна“. Ова е пораката што ќе ги дочека посетителите на македонската верзија на интернет-страницата на скопската Општина Чаир (www.cair.gov.mk).

ВМРО-ДПМНЕ со писмено соопштение реагира на соопштението на СДСМ.

„Антиреформската влада на СДС нема да може бесконечно да користи кредити употребувајќи го зборот „ќе“.

Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.