На две недели пред одржувањето на годинешниве локални избори, раководството на ЈП „Водовод и канализација“ на 2 октомври набавило уметнички слики за новата „барокна“ зграда на претпријатието во центарот на Скопје.

Поради одржување на судското рочиште за „Диво насеље“ утре сообраќајот околу зградата на Основниот суд Скопје повремено ќе биде пренасочен, соопшти МВР.

Повеќе артикли...

Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.