Соопштение на порталот Centarnews.net

Македонија
Typography

Почитувани, ни преставува задовоство да ве информираме дека поради актуелните ситуации во земјава порталот се враќа во употреба. 

Ќе следи бура од информации кој бевме приморани да не ги објавуваме. После одреден период направивме систем за заштита кој е автоматизиран и самиот ќе објавува информации и ќе споделува на социалните мрежи. Системот ќе има тест период од една недела. Следна фаза е пуштање во употреба и бура од информации. 

Q/A ( Прашања/Одговори ) 

Од причина што не функционираше порталот претпоставуваме дека многу би се прашале зошто баш сега се враќа повторно во функција. 

Порталот се враќа во функција и ќе служи како алатка за пренесување на информации, а се враќа во функција бидејќи имаме премногу информации и сметаме дека треба да бидат пласирани. Ќе има многу незадоволни од информациите но нашето мото е дека мора да биде све обелоденето.

Од причина што многу ќе бидат против и ќе се мешаат во нашата работа од претходно искуство ве известуваме деака нема да престанеме со работа без разлика на притисоци или било какви закани. Ова го пишуваме однапред само да им дадеме до знаење дека ќе си го трошат времето без разлика колку и да пробуваат да употребуваат билокакви насилни или заканувачки методи. 


Срдечен Поздрав 

CENTARNEWS.NET 

 

Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.