Општина Центар прославува роденден - Жителите се поканети

Македонија
Typography

По повод 41-от роденден на општина Центар, денеска во дворот на општината настанот пригодно ќе се одбележи.

На одбележување на Денот на општината, поканети се жители на Центар, како и сегашни и поранешни советници и вработени. На присутните ќе им се обрати градоначалникот на општина Центар Саша Богдановиќ.

Настанот ќе започне во 12:00 часот, во дворот на општина Центар.

Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.