Георгиевски официјално градоначалник на Гази Баба

Македонија
Typography

Борис Георгиевски денеска официјално ја превзема градоначалничката функција во општина Гази Баба.

-„Денеска и официјално стапив на функција градоначалник на општина Гази Баба. Веќе од утре заедно со мојот тим почнуваме со спроведување на програмата што носи живот за сите во Гази Баба.“напиша градоначалникот Георгиевски на социјалните мрежи.

Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.