Вчера околу 12 часот на улица Бутелска во Скопје, од непознати причини, во движење се запалило патничко возило „пежо 407“ со скопски регистарски ознаки, сопственост на општина Бутел.

Повеќе артикли...

Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.