JULY 14 Д Фестивал 2017

Единствениот летен open-air музички фестивал во Македонија годинава ќе се одржува од 14-ти до 16-ти јули во Дојран. 

♥ Д ФЕСТИВАЛ 2017 ♥
Единствениот летен open-air музички фестивал во Македонија годинава ќе се одржува од 14-ти до 16-ти јули во Дојран. Пред нас е седмото издание на фестивалот на кој ве пречекуваме повторно со тридневна музичка програма, повеќе бини, камп и единствената фестивалска атмосфера.