ПИВОФЕСТ 2017

Драги почитувачи на ПИВОФЕСТ...со радост ве известуваме дека  петнаесеттото издание ќе се одржи од 13-16 јули 2017г ?

Драги почитувачи на ПИВОФЕСТ...со радост ве известуваме дека  петнаесеттото издание ќе се одржи од 13-16 јули 2017г ?