Call-It COOL Festival vol.3 - Beach Edition

Настанот кој ја предводи урбаната енергија во Пробиштип го најавува своето 3то целодневно издание на 08.ЈУЛИ !!!

Настанот кој ја предводи урбаната енергија во Пробиштип го најавува своето 3то целодневно издание на 08.ЈУЛИ !!!
На нова локација: повеќенаменското игралиште во градскиот парк, со капацитет за многу повеќе насмеани лица.

ЦЕЛОДНЕВНО ФЕСТИВАЛСКО ДОЖИВУВАЊЕ
пропратено со 500м3 Пена и специјални ефекти,
како и просторна тематска декорација со песок
и базени...

ДНЕВНА ЗАБАВА 12:00 - 17:00
ВЕЧЕРНА ЗАБАВА 21:00 - ...

Настапуваат:
PESSTO
GALOSKI
The Marshall
D Beats
Little Duff
Martin Neskov

Влезници во претпродажба за целодневната журка, (до 07.07.) по специјална цена од 100 денари.
(078 212 843 Дино , 078 609 440 Марио , 078 644 672 Дарко)

ВЛЕЗ НА ВРАТА: 150 ден.