Сите настани

МИТИНГ: ЖИВОТ ВО БУТЕЛ ЗА СИТЕ!

 • 04 Октомври 2017 - 04 Октомври 2017
 • trgovski centar Zivko Brajkovski - Butel

Миленикот на женската популација кој ги испеа најубавите емотивни балади - балканската ѕвезда - поп пејачот - Саша Ковачевич конечно повторно со концерт на своето најомилено место и пред најверните фанови во #CafeBarSelect !!!

 • 28 Јули 2017
 • Cafe Bar Select- Strumica

Куку Леле повторно во Пивница - Стар Град, на ваше барање. 

 • 18 Август 2019
 • Pivnica Star Grad / Пивница Стар Град Samoilova st., 1000 Skopje

Повелете во предвечерието на Галичката свадба на Рокенрол во Галичник. Деби настап ќе има бендот УКАЛЕН Uкalen како и најдобриот ковер бенд во Македонија BANDOFF

 • 14 Јули 2017
 • Galicnik

Za prv pat vo Ohrid, zatoa sto Vie gi baravte, a nie gi ostvaruvame vasite zelbi !! Rezervirajte na vreme

 • 15 Јули 2017
 • Caleo Club Ul. Zeleznicka BB, 6000 Ohrid

Мега популарниот диџеј и продуцент Махмут Орхан ова лето на Park Golden Beach на 14 јули 2017.

 • 14 Јули 2017
 • Park Golden Beach Hotel Park, 6000 Ohrid

Настани