Mass Effect: Andromeda e Rool Play игра развиена од BioWare и објавенa од страна на Electronic Arts за PlayStation 4, Xbox Еден, и Microsoft Windows.

Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.