Американската тенисерка Серена Вилијамс, изјави дека никогаш не играла тенис заради парите. Серена, која моментно не игра заради бременоста, воедно е најплатената тенисерка на денешницата, а многу спортски компании постојано ја бараат да биде нивно заштитно лице.

На годинешниот турнир во Вимблдон, недостасува тенисерската ѕвезда Серена Вилијамс која оправдано отсуствува. Таа е во одмината бременост и очекува девојче.

Повеќе артикли...

Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.