БОКИ 13 ЌЕ СТАНЕ ТАТКО НА ТРИ ДЕЧИЊА

Стил
Typography

На денешната седница на Меќународниот сојуз, како претседател Боки 13 на јавноста и ја соопшти неговата најголема животна одлука. ЌЕ СТАНЕ ТАТКО, и тоа на три дечиња.

Боки оваа вест ја сподели и на социјалните мрежи.
БРАВО БОКИ!

Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.