Не плаќајте за перење теписи

Стил
Typography

Ќе блеснат со еден трик од кујната, нема рибање и мака

Сите знаеме за големата намена на содата, а со неа може да ги исперете, избелите и светнете и теписите.Со оглед на тоа дека е лето и сите переме теписи, ви нуиме сјаен трик, чистење со сода бикарбона.

Прво усисајте го тепихот, па со памучна крпа која ќе ја ставите во вода, ставете и сода и секаде истријте.

Ова е неверојатно средство за дезинфекција.

 

Image result for теписи

Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.