Влакната почнуваат да седат, и тоа по целото тело, од друга страна, стручњаците тврдат дека жените се чувтвуваат подобро во својата кожа и повеќе уживаат во сексот.

Постојаното допирање на лицето ја оштетува кожата затоа што рацете се постојано изложени на милиони бактерии, кои предизвикуваат појава на акни и на црвенило. Во борба со акните ни помагаат намирници од кујната, како медот, млекото и овесната каша, пишува „Белашугар“. 

Повеќе артикли...

Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.