6 ЈОГА ПОЗИ ЗА ПОДОБРА ДИГЕСТИЈА

Фитнес
Typography

6 ЈОГА ПОЗИ ЗА ПОДОБРА ДИГЕСТИЈА

Многу е важно по обилен оброк да му одолеете на искушението да легнете. Наместо да се мачите неподвижно во хоризонтална положба, направете ги следните јога пози кои ќе ви помогнат да се почувствувате подобро и да го забрзате варењето на храната.

Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.