(Видео)7 ефикасни вежби за брзо влегување „во форма“: 28 дена по 10 минути на ден

Фитнес
Typography

До летото ни остана еден месец и крајно време е да влеземе во форма. А вo тоа ќе ни помогнат овие 7 ефикасни вежби, кои се изведуваат во рок од 28 дена, и тоа само 10 минути на ден!

Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.