(ВИДЕО) Кој вели дека Том и Џери се само анимирани ликови

Занимливости
Typography

Сите многу добро ги познаваме ликовите од најпознатиот цртан филм „Том и Џери“ со кои израснаа многу генерации

https://www.facebook.com/LADbible/videos/3279580832089084/

Во цртаните филмови најчесто мачорот Том го бркаше глувчето Џери, но тоа никако не му одеше од рака. Сепак, на социјалните мрежи се појави видео кое многу наликува на нив, но овој пат станува збор за вистинска мачка и вистински глушец.

 

Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.